Tuesday, 6 March 2012

Keychain nama, Bantal, Bulat, Love

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Keychain nama
order dari pelajar abacus SKOT 1

SK P.Badol

Order dari Da (10 biji pelbagai colour)

SK P.Badol

SK K.Jembal

Order Ruuhi

Order Husna

Oder K.Jembal

SK P.Badol 

SK. P.Badol
 ]
SKOT 1

Order K.Chik

Order K.Chik

Ladybug Magnet

SK Kota Jembal

Order Adik Tie

Order Adik Tie

Order Adik Tie

SKOT 1

keychain siap dipaking...






10 comments:

  1. Salam. Boleh tanye tak.
    Huruf huruf tu, akak gune pattern huruf ke ?
    atau pun akak terus gunting je huruf huruf tu tanpe pattern ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. Huruf tu akak guna die huruf (mata pemotong huruf) kalau sbelum beli mata huruf akak gunting tanpe pakai pattern... nanti ada kesempatan akak buat tutorial mcm mn cara mudah nak gunting huruf tanpe guna pattern... :)

      Delete
  2. slm kak keychain tu berape ringgit?

    ReplyDelete
  3. wsalam.. adik boleh rujuk kat tajuk Harga 1.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  4. Hello boleh tak saya order keychain nama tu
    Kalau 1 berapa?

    ReplyDelete
  5. Kalau nak beritahu saya harga nya
    Boleh add saya di facebook ini

    Dayana Tasha J

    Twitter

    @Mrs_Zayn_Tommo

    :)

    ReplyDelete
  6. jika adik bminat utk buat tempahan.. adik bole terus sms ke no hp k.ba 010-9199201... atau add fb maya kraf

    ReplyDelete
  7. Salam sis..huruf 2 print pkai kmputer ke??pkai jnis font pe??

    ReplyDelete
  8. Salam sis.... mau tnya ...mau buat key chain logo dr kami boleh ka.... berapa harga

    ReplyDelete
  9. Keychain jenis rubber berapa?bajet 200pcs 0123576879

    ReplyDelete