Tuesday, 6 March 2012

Big Shot

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..
Alhamdulillah kembali bersua stelah lama k.ba membzkan diri ngan myiapkan tempahan yg dibuat.. sampai tak sempat nak update blog... ehehe.. gamba pun dah banyak yg belum di upload.. malam nih ambik kesempatan nak berkongsi maklumat pasal big shot.. kat mn k.ba beli.. berape harga?
sbb ramai rakan2 yg sms bertanya.. jadi utuk memudahkan rakan2 diluar sana membeli.. k.ba berkongsi sdikit info.. :) ;)


Harga : RM600
tidak termasuk dies (mata pemotong)

Dies

Harga : RM 110 satu set

Harga : RM 43 satu


Harga : RM 50 satu

Harga : RM 100 satu set

Harga : RM 110 satu set

 Bunga Ros 
Harga : RM 110 satu

Papan pelapit dies 
Harga : RM 60 satu set

 Die Huruf
Harga : ada perubahan harga terbaru.. nanti k.ba kemaskini balik nanti ye...

 Die Bunga
Harga : RM 60 satu set

Die Rama-rama
Harga : RM 50 satu set






untuk membuat tempahan rakan2 boleh terus layari website Sus n d Felt Product .. smua barang2 kat atas k.ba beli kat Kedai Sus.. jadi kalau ada yg berminat boleh terus membuat tempahan kat Kedai Sus.. jgn segan2 ... :)   ;)





barang2 kraf kat atas nih k.ba beli kat Kedai Sus juga... kalau kain felt lembut k.ba ada beli ngan Cantek Kraf ... harap2 kebuntuan rakan2 mencari barang2 kraf  dengan harga yang berpatutan terjawab.. nanti ada persoalan yang mn k.ba boleh bantu jgn segan2 boleh terus sms atau msg kat fb.. Insya-Allah k.ba cuba bantu... (^___^)

9 comments:

  1. Salam... nak tanya, Dies Bunga Ros tu KBA beli kat mana? rasanya kat sus n d felt product takde jual.... thanks.

    ReplyDelete
  2. Wsalam... sama2 :) K.ba beli ngan Sus n d Felt product.. adik boleh terus email atau call utk order yg bunga ros sbb takde publich mata bunga ros dlm website.. akak order diret ngan Sus...

    ReplyDelete
  3. huh!! bepeloh2 tgk hrge tuh...klu amek sume total2 da bape ribu hbes ek??tp syok kn klu ader bnder nih!! minat sgt...tantek!!!!

    ReplyDelete
  4. k.ba tak beli skali gus.. beli sikit2.. ada bujet lebih baru beli.. kalau tak simpan dulu duit baru beli.. :) kalau dikira byk gak abis.. tapi takpe berbaloi... kena rajin hasilkan kraf.. :)

    ReplyDelete
  5. BIG SHOOT tu akak beli kat mna ?

    ReplyDelete
  6. Big shot akak beli ngan Sus n d Felt product.. :)

    ReplyDelete
  7. tak sabar nk tggu big shot yana smpai... heheh yana beli kat lazy bee .. ok lah harga ^^

    ReplyDelete
  8. yg k.ba rosak smlm.. uwaaaaaaaaaaaaaaaa... ari kena baiki.. harap2 bole dibaiki... :(

    ReplyDelete