Saturday, 28 April 2012

Hasil Kraf Felt

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Alhamdulillah bersua kita kembali minggu ini... menjamu mata dengan gambar2 terbaru dan berkongsi hasil kerje yg tak pernah surut setiap minggu ada aje tugasan yg menanti... Alhamdulillah rezeki yg tak pernah k.ba jangka sebelum nih... terima kasih kepada semua pelanggan2 Maya Kraf coz sudi membuat tempahan dengan kami dan sabar menanti dengan penuh kesabaran... n k.ba juga memohon kemaafan jika ada kkhilafan dalam k.ba menyiapkan tempahan.. mungkin ada yg k.ba tlepas pandang.. k.ba menyusun 10 jari memohon kemaafan... dan jangan segan2 untuk membuat tempahan seterusnye.. k.ba alu-alukan... k.ba juga alu-alukan komen utk membantu k.ba meningkatkan mutu keje dan menghasilkan seni kraf felt yg lebih menarik n memenuhi kehendak pelanggan di masa akan datang... (^__^)


k.ba buat untuk gantung dalam kereta... :D

Order dari Yana
Bookmark

untuk diletakkan kat Surveniar Corner Baha's Camp...

Love Magnet


keychain + Hp Strap Love bunga

Pencil Case




keychain nama

Order dari NoNo HUSM


Frame gambar air terjun Stong.. 
Insya-Allah akan dijual di Surveniar Corner Baha's Camp tidak lama lagi... 

beg HP Earny

bookmark

Order dr Iffah Craft




Rama-rama

Tuesday, 24 April 2012

Jualan di Himpunan Usahawan

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Alhamdulillah, smuanya bjalan dgn jayanya.. terima kasih kepada semua yg sudi bkunjung di Gerai Maya Kraf (123) smalam... satu pengalaman yg cukup bharga untuk k.ba n team maya kraf yg lain smalam... tidak lupa juga k.ba nak ucap teima kasih kepada team Maya Kraf yang cukup komited dengan tugasan smalam... rasa nak nangis pun ada sbb k.ba tak menjangka gerai k.ba antara yg mjadi tumpuan pengunjung.... terima kasih sgt2 kepada yang sabar menunggu tempahan keychain nama... dan jangan segan2 untuk membuat tempahan melalui online pulak..

Terima kasih Cikgu Ira dari Bachok (salah seorang crafter) yg sudi bkunjung di gerai k.ba dan sempat berikan buah tangan utk k.ba... seronok sgt dpt jumpe Cikgu Ira.. kalau ada kesempatan kita jumpe lagi.. jom cuci mata tengok gambar yg sempat k.ba rakam smalam.... :)





ni Abe Lie salah seorang team Maya Kraf yang cukup komited mhasilkan keychain nama... 


Wednesday, 18 April 2012

Jualan Sempena Hari Keusahawan

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Alhamdulillah.. semuanya sudah selesai dgn jayanya... terima kasih kepada Nurul, Nono, Ain, Huda dan Fatihah... coz sudi jadikan hasil kraf kami utk Jualan semperna Hari Keusahawanan di HUSM Kubang Kerian, Kelantan... pengalaman ptama n terindah dari k.ba n team Maya Kraf yg lain.. ;) :) 

Insya-Allah minggu depan k.ba akan mengadakan jualan di Bachok, Kelantan lak... pada tarikh 24/4/12 hari selasa... keterangan lanjut pasal jualan nanti k.ba update lagi sbb k.ba belum dapat detail pasal program jualan nih.. harap2 smuanya berjalan dengan lancar.. amin.... jom k.ba nak kongsi gambar semasa jualan berlangsung... :)










yang nih bukan student HUSM.. hehehe :D nih adik kesayangan k.ba.. adiq na.. dia antara p'bantu setia k.ba yg sedang tunggu masa nak melahirkan baby yg ke-3...