Friday, 17 November 2017

Kraftangan Felt Kelantan

Assalamualaikum dan selamat malam

Kali ni k.ba nak share gambar- gambar hasil tempahan dari custemer maya kraf..

Berminat untuk buat tempahan, boleh terus whatsapp k.ba ye.. terima kasih

Whatsapp : ↓ ;) :D
http://www.wasap.my/+60109199201                  

Thursday, 16 November 2017

PILLOW PRINTED

Assalamualaikum dan selamat petang... hari ni, k.ba nak kongsi item-item terbaru k.ba buat

→Pillow Printed
→ Coin Purse
→ Printed Felt

Berminat untuk buat tempahan boleh terus whatsapp k.ba

Whatsapp : ↓ ;) :D
http://www.wasap.my/+60109199201

                                           

Monday, 13 November 2017

BENGKEL BUSINES ONLINE KRAF FELT

Bengkel online Kraf felt dah nak mula..

Jom sertai Bengkel Bisnes Online Kraf felt bersama kami Nurdaya Craft, Ridh Leo dan Maya Kraf ... Insya-Allah, berbaloi-baloi selepas join.

Berminat untuk tahu lebih lanjut boleh terus whatsapp k.ba.

Whatsapp : ↓ ;) :D
http://www.wasap.my/+60109199201

MINAT KRAF?

KAN BEST BILA DAPAT BUAT DUIT DENGAN PRODUK KRAF YANG KITA HASILKAN.

BETUL TAK?
________________________
Bagi mereka yang berminat buat duit 💰💰 dengan hasil kraf anda.

Sila baca ni ⬇⬇

1. Bila nak mula bisnes kraf, masalah untuk kita jual. Kadang-kadang post promote hari-hari pun tak ada orang respon.

2. Bila terima order, tak ada masa nak siapkan.

3. Tak tahu nak mula dari mana. Tak tahu kasteme nak macam mana. Paling sedih kasteme reject hasil kerja kita.

4. Bila dah ada kasteme, tempahan makin banyak kita pula ada masalah nak siapkan. Tak tahu nak mula dari mana.

5. Susah nak cari supplier bahan.

....

Jangan bimbang!
Jangan putus asa! Jangan down dulu!

Tarik nafas.. sambung baca..

Setiap masalah ada penyelesaiannya.

💖Kita boleh bincang macam mana nak urus bisnes kraf. Tak kira sama ada secara part time atau full time.

💖 Kita boleh bagi tahu rahsia strategi bisnes dari awal bulan sehingga akhir bulan. Penuhkan planner dengan strategi dan  target yang jelas.

💖 Kita boleh bagi tahu rahsia macam mana nak iklankan produk supaya orang tertarik.

💖 Kita akan bagi tahu rahsia supaya orang percaya pada produk kita. Kepercayaan pelanggan bermula dari "support" sahabat.

Sunday, 1 October 2017

PROMOSI OKTOBER 2017

PROMOSI OKTOBER 2017

Promosi sehingga 31 Oktober 2017, berminat untuk tahu harga boleh terus mesej @ whatsapp gambar.. harga akan diberitahu secara detail.. kenapa k.ba tak letak harga kat gambar? Sebab bila letak harga awak tak tanya kita lagi.. hehe... :D (010-9199201)

Tuesday, 22 August 2017

PASAR BUKU KOTA BHARU

Hari Sabtu ni, k.ba ada slot demo Diy Cover Book Felt.. sahabat-sahabat dan adik-adik yang ada kelapangan masa jom singgah #bazartokguru .. Insya-Allah, k.ba akan kongsi beberapa tips menarik untuk variasikan lagi seni kraf felt... jangan lupa temujanji kita sabtu ni ye 26 Ogos 2017 (11.30 pagi).. ;)

#journeycrafter #pasarbukukotabharu #PBKBVol2

Thursday, 27 July 2017

TUTORIAL SIMPLE BEG

Tutorial Simple Beg

Size beg k.ba guna ukuran kertas a4.. untuk bagi panjang, k.ba tambah sikit kertas a4. Kedudukan tali beg, t'pulang atas kreativiti masing2.. k.ba letak kat belakang. 

Sahabat2 juga boleh guna polyfelt 2mm.. k.ba suka guna 2 keping kain berlainan warna utk nampak lagi ceria. 

Kalau ada part2 yg tak faham boleh pm k.ba ye.. k.ba alu2kan utk share.. semoga perkongsian tutorial kali ni, boleh pelbagaikan lagi koleksi kraf sahabat2... selamat mencuba ;) :D

*** utk buat cover phone.. k.ba guna pola size kecil.. cara  jahitan, sama mcm tutorial beg juga.