Monday, 13 February 2012

Bunga Ros Felt

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Selamat bersua kembali... seminggu k.ba tak sempat nak upload gamba... bz sgt2.. minggu lepas k.ba dah mula dapat kelas baru... permintaan tempahan meningkat minggu lepas.. Alhamdulillah sgt2... bersyukur pada Ilahi permudahkan rezeki k.ba dalam bidang yg amat k.ba minati ini... 

Ada teman2 baru yg berkunjung ke blog Maya Kraf tertanya2.. slain buat kraf felt nih k.ba buat ape? sbb ada permintaan yg sukar dibuat k.ba terpaksa tolak memandangkan k.ba ada komitmen lain slain dari kraf felt.. k.ba mengajar tuisyen abacus di beberapa sek ren sekitar bandar Kota Bharu... "Mental Arithmetik Abacus".. apa tu pelik jer bunyi... okay sbelum k.ba kongsi gamba hasil kije k.ba minggu lepas.. k.ba cerita secara ringkas mengenai kejaya k.ba yg satu nih ye.. ehehehe :) ... "Mental Arithmetik Abacus" adalah salah satu teknik kiraan cepat.. di mana dapat membantu pelajar2 mengira, menulis n membaca dengan cepat.. slain dari itu membantu mental pelajar mudah memahami ape yg diajar di sek... slain dari itu dapat mbantu pelajar kreatif, peka, berani mencuba, fokus dan banyak lagi... yg paling penting menanam minat pd subjek matematik yg kebanyakkannya tidak meminati subjek matematik, bagi setengah pelajar berpendapat subjek matematik ini amat susah...sebenarnya subjek ini amat2 senang...  Mental Arithmetik ini juga membantu pelajar menghafal sifir dgn cara mudah n cepat... untuk tahu lebih detail lagi boleh layari blog Mental Arithmetik Abacus ... [just berkongsi info mengenai Arithmetik Mental Abacus... bukan buat promosi tau.. ehehehe]



Terima kasih kepada custemer k.ba yg sudi membuat tempahan... walaupun ada sedikit masalah pada minggu nih... barang yg diposkan tidak sampai pada hari yg spatutnya... huhuhu... k.ba  betul2 risau bila barang yg diposkan sepatutnya sampai pada keesokkan hari tapi tidak sampai... k.ba sempat pergi btanya kat kaunter pos, untuk mndapat tahu status tersebut... mengikut kata kerani bertugas, barang tak sempat dihantar pada hari tersebut... Alhamdulillah pada keesokkan harinya barang tersebut slamat sampai pada custemer kesayangan k.ba... 

Order dari K.Ros kali ke-2
proses paking



Kerongsang bunga ros



kerongsang Bunga kemboja
order dari K.Ros


Frame gambar - order dari K.Awin



Headband - Order dari K.Awin 

order dari Puteri Amira

order dari Iffah Craft

keychain maya muslimah

car charm... gantung dalam kereta

Keychain Bunga

Order dari Anis

Keychain Bantal huruf 

keychain Love

Order dari Da

No comments:

Post a Comment